Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
210-4222217 / 210-4222218 
κιν. 6947993558
Πειραιάς – Ευρυπίδου, 62
Κέντρο,Τ.Κ: 185 32
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Φροντιστήριο Συμβολή- Σταυρακάκης Εμμανουήλ

20 Χρόνια Επιτυχίες

 Η ΣΥΜΒΟΛΗ ιδρύθηκε το 2000 στο κέντρο του ΠΕΙΡΑΙΑ (οδός ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ 62) από τον Μανώλη Σταυρακάκη και την αδελφή του Φιλιώ. Από το ξεκίνημά της, η ΣΥΜΒΟΛΗ οργανώθηκε ισοδύναμα σε όλα τα επιστημονικά πεδία και εφάρμοσε καινοτόμες διδακτικές πρακτικές και δράσεις.

 

Το 2011 ο Μανώλης Σταυρακάκης αναλαμβάνει μόνος του την συνέχιση και την ανάπτυξη της ΣΥΜΒΟΛΗΣ (στον ίδιο χώρο ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ 62) διαμορφώνοντας εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποκλειστικά για ΘΕΤΙΚΕΣ (σχολές ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΕΣ και ΥΓΕΙΑΣ) και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ σχολές.

 

Η ΣΥΜΒΟΛΗ είναι το πρώτο φροντιστήριο στον ΠΕΙΡΑΙΑ που καθιέρωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας για τις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ εξετάσεις από την Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ και θέσπισε τα τρίωρα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ διαγωνίσματα (ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΗΣ) κάθε Κυριακή.

 

Η διετής προετοιμασία από την Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ διευκολύνει την διαδικασία εισαγωγής στα ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ και ΑΕΙ της χώρας μας αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της σωστής προετοιμασίας των υποψηφίων και κλειδί για την ΕΠΙΤΥΧΙΑ τους.

 

Σήμερα είκοσι χρόνια μετά η συντριπτική πλειοψηφία των χιλιάδων μαθητών της ΣΥΜΒΟΛΗΣ είναι επιτυχημένοι επιστήμονες και επαγγελματίες. Για μένα και για τους συνεργάτες καθηγητές της, η μεγαλύτερη καταξίωση είναι ότι συνεχίζουμε με το ίδιο μεράκι την ίδια διάθεση να διδάσκουμε, έχοντας πλέον μαθητές τα παιδία τους.

 

                               Σταυρακάκης Μανώλης

                                      ΦΥΣΙΚΟΣ